Home Phone Email

Graviditetsyoga

Hvis du er gravid, er du sikkert træt af at høre de samme gamle råd (få masser af hvile, motion, spis rigtigt). Selv om disse ting er ekstremt vigtige, udelader de et par virkelig vigtige ting. Denne artikel vil give dig nogle gode grunde til, hvorfor yoga er fremragende under graviditeten.

Hvis du ønsker at få den bedst mulige graviditetsoplevelse, kan det gøre hele forskellen, hvis du lærer om graviditetsyoga. Der er mange fordele forbundet med denne form for træning, lige fra lindring af smerter og stress til udvikling af en bedre kropsholdning. Og det er aldrig for tidligt eller for sent at begynde!

Gravidyoga: En praksis, der støtter og opretholder de ni måneder af graviditeten, og som muliggør en stærk og sund forbindelse mellem forældre og barn. En unik praksis, der omfatter stillinger, åndedrætsarbejde og meditation. Virkningerne af Gravidyoga kan være livsændrende for alle fra den vordende mor til faderen og familien, der støtter dem på deres rejse. Gravidyoga

anbefales til alle faser af graviditeten – selv sidste trimester – men er mest gavnlig for de første seks måneder, hvor følelser og hormoner kan være mere intense. Og endelig kan gravide kvinder over hele verden være sikre på, at de stadig kan få en god træning og have det sjovt – med Gravidyoga.

Yoga er en blid form for motion, der er sikker, selv under graviditeten. Den fremmer fleksibilitet, afslapning og styrke i både krop og sind. Yoga kan være en effektiv måde at håndtere stress og angst på under graviditeten. Faktisk viser forskning, at gravide kvinder, der dyrker yoga, kan opleve færre komplikationer under fødslen end andre kvinder.

Graviditetsyoga er en fantastisk måde at holde sig i form og sund under og efter graviditeten. Yoga kan hjælpe dig med at forberede dig på fødslen, og det kan også hjælpe dig med at komme dig, når barnet er født.

Reducerer stressniveauet: Der er ingen tvivl om, at livet ændrer sig drastisk, når du bliver gravid; men disse ændringer kan håndteres bedre, hvis du lærer at slappe af i krop og sind gennem yogaøvelser som meditation eller pranayama (åndedrætsøvelser). Disse teknikker hjælper med at reducere stressniveauet, som i nogle

tilfælde kan føre til depression eller postpartumdepression, hvis det ikke behandles.