Home Phone Email

Om os

Jeg hedder Anja og sammen med min mand Rune forsøger vi at sprede budskabet om vigtigheden ved at være velforberedt på forældreskabet.

Jeg hedder Anja – er jordemoder og yogalærer.

Jeg elsker mit arbejde…..

I mine 20 år indenfor jordemoderfaget har jeg tilegnet mig mange erfaringer og færdigheder, som jeg brænder for at give videre til dig der er gravid. I mit daglige arbejde som jordemoder møder jeg kvinder i mange forskellige sammenhænge, idet jeg både har konsultation, fødselsforberedelse og arbejder på fødegangen.

Min erfaring gennem de sidste 20 år har vist mig at kombination af yoga i graviditeten giver rigtig god mening for mange. Det giver dig både en nemmere & bedre graviditet og kan forberede dig på fødslen.

Hej jeg hedder Rune

Jeg er uddannet pædagog og har haft sociale medier som en hobby gennem mange år.

Jeg synes som min hustru at det vigtig at forberede sig på forældreskabe. Jeg bruger derfor min viden og erfaring med sociale medier, til at få budskabet ud til alle der har brug for det.

Det er mit håb at vi med jeres hjælp, kan lave gratis fødselsforberedelse for alle der har brug for det, fødselsforberedelse der er til rådighed 24/7.

Du kan hjælpe, følg, like og kommenter på vores sociale medier, så vi kan sprede budskabet om gratis fødselsforberedes til alle der har behov for det.

1000 Tak